nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Vakantiehuis Texel 10-12 personen

Een mooi vakantiehuis Texel boeken voor 12 personen? Lekker een weekendje er uit, of dat u nu wat te vieren heeft met familie of vrienden, het is altijd volop genieten bij ons in een huis met sauna. U kunt nu uw accommodatie boeken via texelvakantieverhuur.nl. Texel is uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed en staat ook in de top tien van Lonely Planet paradijs van wildreservaten. Wilt u graag weten waarom? Dan raden wij u aan om er lekker op uit te trekken als u het prachtige Waddeneiland bezoekt. U kunt hier heerlijk fietsen of wandelen door de duinen bij paal 12 of over het strand van Paal 9. Maar ook volop genieten in de pittoreske dorpjes, lekker hapje Texels lamsvlees eten of Texelse Skuumkoppe drinken!

Vakantie aanbieding 10-12 personen informatie Texel:

Deze accommodaties ook te boeken 6, 8, of 10 personen

Lastminute vakantieverblijven met sauna bij strand

Lastminute luxe vakantieverblijven aan bos

Lastminute vakantieverblijven Texel de Koog aan zee

Luxe Familiehuizen nabij Nationaalpark Texel

Mogelijkheden vakantiehuis Texel 10-12 personen

Een mooi vakantiehuis op Texel voor 10-12 personen kan nu gehuurd worden. Wanneer wilt u hier gebruik van maken? U kunt nu op texelvakantieverhuur.nl kijken wanneer de woning vrij is. Op Waddeneiland Texel is altijd wat te doen! Zo kunt u genieten van Skuumkoppe proeven in de Texelse bierbrouwerij of kiezen voor een Texelse bierbrouwerij rondleiding. U kunt ook de vuurtoren bekijken en beklimmen of naar de haven gaan. Altijd wat te zien als u hier gaat kijken.

Online vakantiehuis Texel 10-12 personen reserveren

Uw vakantiehuis op Texel voor 10-12 personen kunt u nu online reserveren via texelvakantieverhuur.nl. Jong en oud genieten volop als zij naar Ecomare gaan: het educatief centrum voor Wadden en Noordzee op Texel. Het combineert opvang van zeehonden en vogels met een natuurmuseum en zeeaquarium. Twee bruinvissen en vijftien zeehonden worden er permanent opgevangen. Goed om eens te kijken en naderhand lekker in uw vakantiehuis tot rust komen en in de sauna genieten. Het is heerlijk rustig op mooi Texel daar gaat u dan ook echt ontspannen door terugkomen! Kijk met zijn allen naar dit eiland, en heeft u wat moois om naar uit te kijken als u nu de vakantie naar Texel boekt.

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres