nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Appartementen op Texel


Appartement Zee TexelAppartement Zee Texel

Appartement “Zee” Texel met Infrarood-Sauna, ligt aan de voorzijde van het appartementen complex en heeft uitzicht op de levendige gezellige Dorpsstraat van badplaats de Koog. Het 2- 4 persoons appartement Zee Texel, direct aan rand de Koog Texel. Gesitueerd op de 1e verdieping en heeft een balkon met tuinmeubelen. Beschikt over een royale gezellige woonkamer Met smart flat screen televisie, dvd speler, radio-cd speler en een compleet ingerichte keuken. Een ruime badkamer met ligbad / douche. Twee slaapkamers met elk 2 éénpersoons boxspring bedden, alle bedden zijn voorzien van synthetische dekbedden, een “knusse” Infrarood Sauna een kluisje en een afsluitbare (fietsen) berging. Kinderbed en kinderstoel aanwezig. Gratis WIFI draadloos internet.
Al onze vakantie accommodaties zijn rookvrij.

Bekijk appartement


Appartement Strand TexelAppartement Strand Texel

Appartement “Strand” Texel met Infrarood Sauna ligt aan de voorzijde op de 2e verdieping van het appartementencomplex en heeft uitzicht op de bruisende dorpsstraat van badplaats de Koog. Het 2- 4 persoons appartement Strand Texel is gelegen aan rand van de Koog Texel op 500 meter van bos, duinen en strand en gesitueerd op de 1e verdieping, heeft een balkon met tuinmeubelen en beschikt over een ruime gezellig ingerichte woonkamer met smart flat-screen televisie, dvd speler, radio-cd speler, een compleet ingerichte keuken een ruime badkamer met ligbad / douche , een kluisje en een afsluitbare (fietsen) berging . Twee slaapkamers met elk 2 éénpersoons boxspring bedden. Alle bedden zijn voorzien van synthetische dekbedden. Heeft een “knusse” Infrarood Sauna. Kinderbed en kinderstoel aanwezig . Gratis draadloos internet, WIFI.
Al onze vakantie accommodaties zijn rookvrij.

Bekijk appartement


Appartement Zon TexelAppartement Zon Texel

Appartement Texel “Zon” met infrarood Sauna op Texel ligt op de begane grond met terras van het appartementencomplex Anna de Koog Texel nabij bos, duinen, zee, strand en de levendige badplaats de Koog. Het 2- 4 persoons appartement Zon op Texel is gelegen aan buitenrand van de Koog Texel op 500 meter van bos, duinen, strand en zee en is gesitueerd op de begane en heeft een ruim terras op het zuidwesten met tuinmeubelen en beschikt over een royale gezellige woonkamer. Een Infrarood Sauna. Heeft twee slaapkamers met elk 2 éénpersoons boxspring bedden. Alle bedden zijn voorzien van synthetische dekbedden | flatscreen televisie | dvd speler | radio-cd speler | een compleet ingerichte keuken | een ruime badkamer met ligbad en douche | een kluisje | afsluitbare fietsen-berging | kinderbed en kinderstoel | gratis WIFI draadloos internet.
Al onze vakantie accommodaties zijn rookvrij.

Bekijk appartement


Appartement Wind TexelAppartement Wind Texel

Appartement “Wind” Texel met infrarood Sauna ligt aan de voorzijde van het appartementencomplex Anna Texel en heeft uitzicht op de bruisende dorpsstraat van badplaats de Koog. Het 2- 4 persoons appartement Wind Texel, gelegen aan rand de Koog Texel op 500 meter van bos, duinen, strand en zee-wind. Gelegen op 200 meter van leuke winkeltjes, gezellige terrassen, diverse goede restaurants en levendige cafeetjes. Gesitueerd op de 2e verdieping en heeft een balkon met tuinmeubelen, beschikt over een royale gezellige woonkamer, flat-screen televisie, dvd speler, radio-cd speler, een compleet ingerichte keuken, een ruime badkamer met ligbad en douche, een kluisje, afsluitbare fietsen-berging, kinderbed en kinderstoel en twee slaapkamers met elk 2 eenpersoons box spring bedden. Alle bedden zijn voorzien van synthetische dekbedden. Draadloos-internet gratis WIFI.
Al onze vakantie accommodaties zijn rookvrij.

Bekijk appartement


Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres