nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Vakantiehuis met hond in Texel huisdier welkom

Wilt u een vakantiehuis met hond in Texel boeken? Uw huisdier is hier meer dan welkom! Een goed moment om dus snel een vakantie te boeken via texelvakantieverhuur.nl. Lekker even genieten, een urenlange strandwandeling en dan in de strandtent wat drinken en een hapje eten. Of lekker naar uw villa en dan in de sauna. Allemaal weer lekker fris en uitgerust, dat wordt een hele mooi vakantie waar u nog lang aan gaat denken. Maar nu eerst alles regelen! Wist u dat Texel is uitgeroepen tot Unesco werelderfgoed? Ook staat het in het top 10 lijstje Lonely Planet paradijs van wildreservaten. Genoeg redenen dus om het eiland eens te bezoeken!

Vakantie verblijven met huisdieren welkom in Texel:

Vakantievilla’s met sauna bij strand

Vakantiewoningen aan bos hond welkom

Appartementen Texel de Koog aan zee

Familiehuizen nabij Nationaalparktexel

Vakantiehuis met hond en uitstapjes Texel

Texel is een eiland waar u veel kunt doen, zoals fietsen of wandelen door de duinen of over het strand. Genieten in de dorpjes of bij de vele evenementen. Op Waddeneiland Texel is altijd wat te doen en dat gaat u hier ook ervaren. Geniet u daarom ook van het aanbod wat u vindt op texelvakantieverhuur.nl en boek een vakantiehuis waar de hond welkom is. U kunt mooie uitjes beleven zoals Skuumkoppe proeven in de Texelse bierbrouwerij, een rondleiding door de Texelse bierbrouwerij of naar de haven van Texel en de vuurtoren bezoeken.

Vakantiehuis met hond op Texel boeken maar!

Lekker met de hond en het hele gezin naar Texel, een goede keuze, dit kunt u nu regelen via texelvakantieverhuur.nl. Kijk dan ok welke uitjes u hier allemaal kunt maken zoals Ecomare, dit is het centrum voor wadden en Noordzee op Texel. Het combineert opvang van zeehonden en vogels met een natuurmuseum en zeeaquarium. Hier worden twee bruinvissen en vijftien zeehonden permanent opgevangen. U kunt ook naar Bospaviljoen “het Turfveld” patatjes eten of pannenkoeken eten in boerderij “Catharinahoeve”.

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres