nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Zomer vakantie Texel

Vier je deze zomer vakantie op Texel? Los komen van de eigen omgeving en op vakantie naar Waddeneland Texel? Volledig opgaan in het eilandgevoel? Dat kan. Beleef mooi vakantie-eiland Texel! Vanaf den Helder vertrekt u met de boot naar Texel. Een andere mogelijkheid is er niet!

Zomer op Texel

In de zomer bruist Texel van de energie. Er is genoeg te doen: zomerse markten, excursies, gezellig terrassen en bijna ieder weekend staat er wel een evenement op de agenda. Wat is er nu heerlijker dan zon, zee en strand? Zwemmen in de Noordzee en zonnen in het zand. Op een warme zomeravond de zon in de zee zien zakken onder het genot van een drankje op een van de gezellig strandpaviljoens. Dat is toch ultiem genot? Boek snel een zomervakantie Texel.

Zoek en boek online zomer op Texel

Karin Zoer-Zoetelief en Erwin Zoer van texelvakantieverhuur.nl kunnen u alles vertellen over de ‘highlights’ van Texel. Zoek en boek online en ontdek zelf hoe leuk en veelzijdig de zomer Texel is! Kom los van alle daagse bezigheden, krijg een eilandgevoel, geniet en word blij van rust en ruimte, wees vrij en onbezorgd. Heerlijk, al fietsend en zwervend tijdens zomer vakantie het eiland Texel verkennen.

Texel mooi in alle jaargetijden

Even uitrusten op een van de vele bankjes met prachtig uitzicht in Nationaal Park Duinen van Texel, geplaatst door staatbosbeheer, of op een gezellig terrasje van een strandpaviljoen op strand genieten van de lunch. Laat het Wadden eiland je verrassen, met nostalgische dorpjes, waarin, restaurantjes, cafés, galeries, vele musea, in & out door activiteiten u bezig houden in alle jaargetijden. Maar ook zeker in de zomervakantie Texel.

UNESCO Werelderfgoed Waddenzee.

Texel behoort samen met Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog tot de Nederlandse Waddeneilanden.

Uniek in Europa : De Wadden. Sinds 26 juni 2009 op de lijst van UNESCO Werelderfgoed Waddenzee.

Kenmerken van de Wadden vooral van Texel:

Weidse stranden, prachtige vergezichten, duinen, bos, polder, de dijk, hond vriendelijk, geen hoogbouw, nostalgische dorpjes, vele musea, gezellige winkeltjes, bruisende cafés, heerlijke restaurants, galeries, indoor en outdoor activiteiten. Volop wandel en 140km fietspaden en ruiterpaden.

Zomervakantie in het vooruitzicht

Al genieten tijdens uw boeking voor de zomervakantie via texelvakantieverhuur.nl is de vakantie voor de zomer al in het vooruitzicht. Lekker naar Texel. Genieten van zee en strand. Misschien wel kitesurfen, parachutespringen of mountainbiken door het bos. Ontdek Texel in de zomer in de vakantie op de mountainbike. Ervaar het 100km lange MTB pad over geheel het eiland Texel. Of eindeloos struinen door natuurgebieden van Nationaal Park Duinen van Texel. Of uitgebreid winkelen en op de leukste terrasjes zitten. Bijzondere vogels spotten. Uitgaan in de gezelligste cafés.

Paradijs Waddeneiland Texel

Musea bezoeken die voor het hele gezin leuk zijn. Ons eiland staat borg voor een zomer lang vertier, vermaak en pure rust. Het paradijs Waddeneiland Texel voor jong en oud ligt maar op 20 minuutjes varen van het vaste land. Het leuke is: de vakantie begint al op de boot! Culinair gezien staat Texel erg goed op de kaart. Naast de vele producten van eigen bodem, die zowel in de winkels als de horeca verkrijgbaar zijn, telt Texel een aantal uitstekende restaurants. Uw vakantie op Texel boekt u bij texelvakantieverhuur.nl hier beleeft u het best vanuit een luxe vakantievilla met sauna, stijlvolle bungalow met open haard en whirlpool of een appartement aan bos nabij zee en meer uiterst comfortabele nette en vooral schone accommodaties. Hier kunt er lekker de dag indelen zoals u dat wilt. Maak nu uw reservering door te zoeken via texelvakantieverhuur.nl, bekijk vandaag nog ons zomeraanbod en boek nu!

Zomervakantie op Texel

Texel bruist in de zomer. Er zijn zomerse markten, interessante excursies, evenementen en uitnodigende terrassen. Lekker relaxen op het uitgestrekte strand. Zwemmen in zee en wegdromen in het warme zand. Een heerlijke stranddag afsluiten met een prachtige zonsondergang en een koud drankje bij een strandpaviljoen.

Activiteiten en evenementen Waddeneiland

Texel bruist in de zomer. Het is dan natuurlijk heerlijk in de duinen aan het strand, op zee wordt er druk gevaren, gesurft en gezwommen en er zijn volop leuke activiteiten en evenementen op het veelzijdige Waddeneiland.

Boek snel uw zomervakantie. Beleef het eilandgevoel!

We kijken allemaal uit naar de zomervakantie! Genieten van het mooie weer, lange avonden buiten vertoeven, gezellig barbecueën, en overdag lekker naar het strand. Niets moet en alles mag. Voeg daar het eilandgevoel bij en de vakantie kan niet meer stuk!

Boek snel uw zomervakantie. Beleef het eilandgevoel! Online reserveren? texelvakantieverhuur.nl

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres