nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Weekendje weg Texel

Weekendje weg Texel voor als u er aan toe bent om er eens lekker tussenuit te gaan. Heerlijk genieten op het grootste Waddeneiland van Nederland. Hiervoor is Texelvakantieverhuur.nl de ideale plek voor een comfortabel vakantiehuisje. Luxe en comfort voor een scherpe prijs is waar weekendje weg Texel garant voor staat. Met de hele familie of romantisch met zijn tweeën, verhuurburo Texelvakantieverhuur.nl zorgt met zijn vele mooie plekjes voor een onvergetelijke korte vakantie.

Onze accommodaties op Texel:

Al vanaf het moment dat u met de boot naar Texel de veerhaven van den Helder verlaat begint de vakantie. Vanaf bootje Texel ziet u het eiland in de verte, u ziet de meeuwen over het water scheren terwijl u geniet van een vers bakje koffie. Daarna snel naar een appartement aan zee, bungalow met open haard of riante villa met sauna van Texelvakantieverhuur.nl. Het zijn ruim opgezette vakantie huisjes waar het u werkelijk aan niets zal ontbreken, zodat u na een korte vakantie of een weekendje weg weer uitgerust thuis komt.

Op Texel is altijd wat te beleven. Zo kun je heerlijk funshoppen in het centrum van Den Burg of badplaats De Koog. Maar ook kunt u heerlijk wandelen in de natuur. Laat u eens mee nemen naar een van de vele excursies op het eiland of ga bij laag water eens wadlopen. Een natuurgids van Natuurmonumenten vertelt u alles van de bijzondere ongerepte natuur om u heen.

Een weekendje weg boek je met zijn tweeën, met het gezin of misschien met vrienden. Texel, de ideale plek voor een onbezorgde aantrekkelijke vakantie. Dat een weekendje Texel niet duur hoeft te zijn kunt u zelf zien. Zoek en boek bij ons verhuurbureau voor aantrekkelijke kortingen voor een weekendje weg Texel. Een last-minute Texel vakantie is in het laagseizoen zelfs goedkoop bij Texelvakantieverhuur.nl.

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres