nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Wandelen in de natuur van Texel

Als u een liefhebber bent van het maken van wandelingen in de natuur, dan is Texel echt wat voor u. Dit eiland, dat het grootste Nederlandse Waddeneiland is, kent een zeer divers landschap en is in ieder jaargetijde mooi. Via Texelvakantieverhuur.nl boekt u een vakantie-accommodatie om tot rust te komen na een lange wandeling op dit prachtige eiland. Boekingsburo Texelvakantieverhuur.nl bieden de volgende luxe accommodaties aan:

Vanuit uw vakantieverblijf van Texelvakantieverhuur.nl kunt u wandelingen maken over het hele eiland, dat een prachtige natuur kent. Niet voor niets omschrijft Natuurmomenten op hun website Texel als hét natuureiland bij uitstek. Het kent verschillende bijzondere natuurgebieden. Bijvoorbeeld de kwelders van De Schorren, waar lepelaars broeden. Op het oudste en hoogste gedeelte van het eiland vindt u natuurgebied De Hoge Berg, met glooiend grasland. Of de polder Waalenburg, waar de weilanden bont gekleurd zijn met wilde orchideeën, grote koekoeksbloemen en andere bloemsoorten. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een prachtige tocht te maken door de duinen of over het strand.

Een vakantie op Texel van Texelvakantieverhuur.nl is dus uitermate geschikt voor iedereen die houdt van wandelen in de natuur van Texel. Het eiland biedt hiervoor vele mogelijkheden. En mocht u van al dat wandelen even uit willen rusten, dan kan dat ook. Op Texel zijn verschillende dorpen, zoals De Koog, Den Hoorn en Den Burg. Hier kunt u na een intensieve wandeltocht uitrusten met een biertje of een Texels juttertje op een van de terrassen.

Twijfel dus niet en boek snel een appartement via Texelvakantieverhuur.nl! Als u nog verdere vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u met het vinden van het appartement op Texel dat aan al uw wensen voldoet. Dan kunt u deze week nog wandelen in de natuur op Texel.

 

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres