nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Eten & drinken op de Waddeneilanden

Ontdek culinair Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog. De Wadden biedt u een keur aan gezellige en kwalitatief goede (Culinaire) restaurants met elk zijn eigen karakter en sfeer, op de meest romantische plekjes. U vindt er zowel nostalgische, kleine restaurants, brasseries, strandpaviljoens, hotel-restaurants, lunchrooms en cafetaria's, maar ook restaurants voor grotere groepen en kinderen. Culinaire hoogstandjes, snelle snacks, goede visrestaurants op Texel, gezellige daghappen, het is allemaal binnen uw bereik!
Zowel overdag, als 's avonds is het culinair genieten en gezellig uitgaan op Ameland!

Wadden Culinair

Ook voor de creatieve keuken waar de nadruk op kwaliteit en respect voor de natuur ligt, moet je op op de Waddeneilanden zijn. Eider eiland heeft haar eigen specialiteit. Bij Jef eet je Culinair in het enige sterrenrestaurant uit de Michelingids op de Wadden. Bij Brasserie Rebecca geniet je van wisselende Texelse specialiteiten, waaronder Texels lamsvlees. Dit restaurant bekroond met de ‘Bib Gourmand’ van de Michelingids. Ook wel beschouwd als halve Michelinster.

Liever “gewoon eten” tijdens Follek op Terschelling schuif je aan bij de eilanders aan tafel en geniet je van een 3 gangenmaaltijd bereid door de vrouw des huizes. Ameland kent vele goede en leuke restaurants. Visrestaurant Rede van Nes, goed gastheerschap gecombineerd met eerlijke en heerlijke keuken in combinatie een prima wijnkaart en verrassend en gezellig interieur. Samen proeven laat je jezelf en je tafelgenoten lekker verrassen met subtiel geportioneerde gerechten.

Onthaasten gaat vanzelf via Texelvakantieverhuur.nl
Op de Wadden ben je mijlenver verwijderd van een volle stress agenda. totale ontspanning, dat is wat u vind in de rust en ruimte en kunt u Culinair genieten op de Waddeneilanden.
Daar vind u alles bij elkaar zon, zee, strand, duinen, bos, natuur en eindeloze vergezichten.
Bestaat er eigenlijk zoiets als haast op de Waddeneilanden.
Boek nu via vakantieburo Texel Texelvakantieverhuur.nl

 

Onze accommodaties op Texel:

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres