nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Villa Texel

Boek een villa op Texel voor een heerlijk en super luxe vakantie op het mooiste Waddeneiland! In een luxe en comfortabel ingerichte villa op Texel, met veel faciliteiten zoals een sauna en vloerverwarming en modern ingerichte keuken, heeft u een ideale vakantie met het hele gezin, familie of vrienden. Het eiland Texel kent vele mooie plekjes waar luxe villa's staan. Op loopafstand van het Noordzeestrand en badplaats de Koog ligt het riant opgezette Villapark Villahof Texel.

Onze accommodaties op Texel:

Texel heeft 7 verschillende dorpen, met ieder hun eigen karakter. Of u nu graag verblijft in De Cocksdorp, Den Hoorn of in De Waal, u vindt overal een villa op Texel. Deze schitterende vakantiewoningen vindt u aan de rand van de dorpen, maar ook midden in de natuur. Zo kiest u de villa op Texel die het beste bij u past. Dicht bij de natuur bent u eigenlijk overal op Texel. Uw villa op Texel is nooit ver van het prachtige bosgebied, het uitgestrekte duingebied van Texel, of het enorme natuurgebied De Slufter. Op de fiets of wandelend kunt u vanuit uw villa op Texel prachtige tochten maken.

Een villa op Texel biedt u alle comfort die u zoekt tijdens een luxe vakantie. Zo vindt u in uw villa op Texel verschillende badkamers, ruime slaapkamers en een modern ingerichte keuken met wasgelegenheid. Uw villa op Texel is meestal een prachtige vrijstaande woning met mooi uitzicht. Een villa op Texel biedt u vaak nog meer luxe, zoals een sauna, twee terrassen en vloerverwarming. Na een lange wandeling of een avontuurlijke waddenexcursie door de zilte zeelucht komt u helemaal tot rust in uw villa op Texel. En met een ruim prive zonneterras kunt u ook rondom uw villa op Texel heerlijk buiten zijn.

Een vakantie in een villa op Texel is het hele jaar een echte aanrader. Want Texel is in ieder seizoen prachtig. Niet alleen in de zomer, maar ook met herfst stormen, uitwaaien op het strand,of in de winter zult u genieten van uw vakantie in uw villa op Texel! Zo kunt u vanaf de lente mee met een zeehondentocht op één van de garnalenkotters of kleinere boten. Turen naar zeehonden, terwijl er garnalen worden gevangen. Vanuit uw villa op Texel, met draadloos internet, regelt u eenvoudig de leukste excursies!

U komt helemaal ontspannen thuis na een vakantie in een luxe villa op Texel! Bekijk snel ons aanbod op texelvakantieverhuur.nl

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres