nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Vakantiehuizen Nederland-aan zee

Vakantiehuizen-aan zee bieden een uitstekende basis voor een relaxte vakantie op Texel. Vanaf uw vakantiehuis binnen 10 minuten de zee zien? Dat kan als u een van de appartementen reserveert via texelvakantieverhuur.nl. Wij hebben appartementen beschikbaar die op een schitterende locatie bij het strand gelegen zijn.

Onze accommodaties op Texel:

Een voorbeeld van appartementen aan zee die u bij ons kunt reserveren voor een weekend, midweek of vakantie zijn de accommodaties van appartementencomplex Anna. Dit complex bevindt zich in de duinen van het eiland midden in het Nationaal Park Duinen van Texel. Naast uitzicht over de zee kunt u ook genieten van het uitzicht over badplaats De Koog en de omgeving. U kunt meteen ontdekken wat deze appartementen aan zee nog meer te bieden hebben en verder doen wij u graag nog enkele andere aanbiedingen.

De appartementen aan zee in het Annacomplex zijn geschikt voor maximaal twee tot maximaal vier personen. De accommodaties zijn ruim en beschikken over een moderne en luxe inrichting. Elk appartement beschikt over een eigen terras of balkon. Als u aan zee wilt verblijven nabij een gezellige badplaats, dan is een appartement in dit complex een prima keuze.

De zee ligt voor de deur en u kunt vanuit het door u gereserveerde appartement op het strand genieten of een wandeling maken in de duinen. Wij hebben echter meerdere accommodaties beschikbaar, die u ook kunt bekijken om zo te vergelijken. U kunt dan de beste keuze maken voor een heerlijk verblijf in een vakantiehuis aan zee of op loopafstand van het strand. U kunt de beschikbaarheid van de woning van uw keuze bekijken en online een reservering maken bij texelvakantieverhuur.nl.

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres