nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Vakantie met hond Texel

Op vakantie naar Texel is natuurlijk pas compleet samen met uw hond. Samen met uw huisdier is de ideale combinatie om van de natuur te genieten op dit prachtige Waddeneiland. Genieten en heerlijk uitwaaien op Texel met uw huisdier of hond, daarom is het belangrijk om tijdig een geschikt vakantie verblijf te zoeken. Bij Texelvakantieverhuur.nl is een groot aanbod van villa’s met sauna, vakantiehuizen waar honden zijn toegestaan, maar vakantiewoningen zijn ook bijzonder populair, en soms is uw hond in een appartement ook toegestaan. Texel is namelijk een hond vriendelijk eiland en dat maakt dat vele vakantiegangers besluiten hun viervoeter mee te nemen.

Hond welkom Waddeneiland Texel

U kunt naar Texel met hond en in een comfortabel vakantiehuis verblijven als u gebruikmaakt van het aanbod van Texelvakantieverhuur.nl. Naast vakantievilla’s en familiewoningen, bieden wij u ook de mogelijkheid om naar Texel met uw hond te gaan en in een schoon en mooi appartement of vakantiehuisje te verblijven. Bekijk hieronder maar eens een aantal mogelijkheden waar hond welkom op Waddeneiland Texel is, waar u een keuze kunt maken voor een vakantie met hond Texel.

Vakantie met hond verblijvens op Texel:

Honden mee naar Texel

Bovenstaande verblijven zijn mogelijkheden die u de gelegenheid bieden om naar Texel te gaan samen met uw hond. Er zijn uiteraard nog meer mogelijkheden beschikbaar. U kunt bij Texelvakantieverhuur.nl tijdens de boeking aanvragen of selecteren of u een hond of twee honden of meerdere huisdieren meeneemt naar Texel en andere keuzes invoeren, zoals de gewenste boeking periode en locatie. Aan de hand van deze opties zullen vervolgens de beschikbare luxe villa’s vakantiehuizen, bungalows en appartementen op Texel worden getoond, waar u met uw hond en het hele gezin of met de hele familie van harte welkom bent.

Aanlijnplicht hond

Een Texelvakantie met uw hond betekent dat er vele mogelijkheden zijn om actief bezig te zijn op het veelzijdige Waddeneiland. Op vele plaatsen op het eiland zijn honden welkom net als in een groot aantal restaurants en strandpaviljoens. Er gelden op bepaalde plekken wel regels met betrekking tot het aanlijnen van de hond. Dat is bijvoorbeeld verplicht in natuurgebieden en in de zomer op de bewaakte stranddelen geld een aanlijnplicht voor uw hond. Op de rustige gedeelte van Texels ruime stranden zijn honden welkom en kunnen ze ongestoord ravotten en genieten van golven en de zee.

Aanbod verblijven op ons eiland

Om een ruime keuze te hebben van verblijven op ons eiland waar uw hond welkom is kijkt u op Texelvakantieverhuur.nl maakt uw keuze ons aanbod van appartementen, bungalows, villa’s of vakantiehuizen en boekt op de gewenste verblijf voor een vakantie naar Texel met uw hond. Om niet van een lastminute aanbieding afhankelijk te zijn , kan aangeraden worden om zo vroeg mogelijk een hond verblijf op Texel te boeken bij Karin Zoer-Zoetelief 0222 367000 Texelvakantieverhuur.nl.

 

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres