nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Texel met uw hond

Alles voor hondeneigenaren

Texel met uw hond is aan te raden. Het grootste Waddeneiland is een geweldige huisdier vriendelijke vakantiebestemming voor hondenbezitters. Op Texel en bij texelvakantieverhuur.nl Mag uw trouwe viervoeter gewoon mee! Een groot aantal van onze sfeervol ingerichte accommodaties zijn huisdieren welkom en ook in veel restaurants en hond gastvrije strandpaviljoens is de hond op Texel van harte welkom.

Texel ontdekken met uw hond

Vele verhuurders bieden u de mogelijkheid om uw hond mee te nemen op vakantie naar Texel. In enkele van onze verblijven staan we zelfs meer dan 1 hond toe. U dient altijd bij boeking door te geven dat u uw huisdier(en) mee wilt meenemen. In ons uitgebreide aanbod op texelvakantieverhuur.nl vindt u een groot aantal hondvriendelijke accommodaties. Kijk snel op de boekigssite voor een mooie uw accommodatie en zoek en boek huisdier welkom.

Hond welkom op Texel: Alle accommodaties waarin uw hond welkom is.

Waddeneiland Texel. Natuurlijk zijn honden ook welkom

Op vakantie met hond naar Texel? dan is Texel het ideale eiland. Ook met uw viervoeter bet u van harte welkom. Op vele bungalowparken en vakantieverblijven van particulieren kunt zijn uw hond en ook ander huisdier toegestaan. Langs veel badplaatsen van de Nederlandse kust zijn honden in vakantie accommodaties niet toegestaan, maar op Texel zijn er genoeg verblijven waar uw hond welkom is. Met u hond wandelen waar hij ook nog eens vrij kan wandelen is in de dennenbossen van Nationaal park Duinen Texel. Ook over het strand van het Waddeneiland zijn ze welkom om te rennen en spelen. Texel is een ideaal eiland voor een vakantie met de hond. Bij texelvakantieverhuur.nl op veel bungalowparken en bij andere prive verhuurders bent u met uw viervoeter ook vaak welkom.

Met de hond uitwaaien op het strand

Op alle Texelse stranden mogen uw honden lekker los lopen. Op de bewaakte strandgedeeltes en op de naaktstranden bij Den Hoorn en De Cocksdorp geldt wel een aanlijnplicht. Ten zuiden van paal 8 en tussen de strandpalen 12 en 21 geldt de aanlijnplicht alleen van 1 maart tot 1 september.

Waar mag de hond los in het bos

Uw Texel mag u met uw hond overal in het Texelse dennenbos en ook in het Krimbos loslopen. Er geldt geen aanlijnplicht. Alleen in de gebieden waar grazers of vee loopt, dient u de hond wel even aan te lijnen. Dus dat wordt lekker struinen door leuke bospaadjes!

Dierenartsenpraktijk Texel

Op Texel werken vier dierenartsen in de praktijk aan de Keesomlaan 11 in Den Burg. Behandeling is op afspraak. De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 18.00 uur en daarbuiten en in het weekend ook voor spoedgevallen. Tel. 0222-312527. Iets bijzonders met de hond?

Honden Uitwaaiweken!

Geef u op voor de Honden Uitwaaiweken! Een speciaal arrangement waarbij u vakantie viert met de hond, maar ook onder deskundige leiding aan het werk gaat met het gedrag van uw hond. Deze speciale Texel-arrangementen worden verzorgd door hondencoach Jos Oosting. VVV Texel voor honden. Info bij texelvakantieverhuur.nl Karin Zoer-Zoetelief 0222 317902 Uw hond is ook van harte welkom in onze winkel. Tevens hebben wij een leuke facebookpagina: Texel, mijn hond en ik. Dit is dé plaats waar u leuke tips kunt plaatsen en vragen kunt stellen over een vakantie naar Texel met uw hond. Bekijk ook onze hondenflyer, hierop vindt u alle informatie over Texel ontdekken met uw hond.

VVV op Texel en texelvakantieverhuur.nl

Uw hond is ook van harte welkom in de winkel van de VVV Texel en bij boekingsbureau texelvakantieverhuur.nl waar u uw sleutel ophaalt aan het begin van de vakantie met hond. VVV Texel heeft vele accommodaties in verhuur over een vakantie, weekend of dagtrip naar Texel met uw hond. Tevens kunt u hier al uw lieve, leuke, bijzondere vakantie foto`s met en van uw hond op Texel posten.

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres