nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Natuur op Texel

Wilt u de Texelse natuur ontdekken? Texelvakantieverhuur.nl biedt u de mogelijkheid om vanuit een mooie accommodatie van het Texelse natuurschoon te genieten.

Onze accommodaties op Texel:

Een van de beste manieren om de Texelse natuur te ontdekken is op de fiets. U kunt op Texel gemakkelijk een fiets huren en de natuur in trekken. Het grootste Waddeneiland van de Nederland beschikt over goede voorzieningen voor fietsers. Zo kunt u de Texelse omgeving ontdekken via de vele fietspaden. Texel beschikt over ruim 140 km aan fietspaden en deze zijn meestal gescheiden van de autowegen. Een aantal accommodaties, fietsverhuurders en de VVV kunnen u aan fietsroutes helpen. Gaat u liever te voet de natuur op Texel in? Dat kan uiteraard ook. Zo kunt u op uw gemak de Texelse natuur ontdekken. U kunt ervoor kiezen om van te voren een mooie wandelroute uit te stippelen, maar de voorzieningen voor wandelaars op Texel zijn perfect. Zo worden er langs de wegen op de borden routes uitgestippeld en hoeft u alleen maar de gekleurde paaltjes te volgen.

De Texelse natuur kunt u ook ontdekken als u een minder ervaren wandelaar bent. Dan kunt u bijvoorbeeld de kleine routes nemen die door de voormalige duingebieden bij Den Hoorn gaan.De prachtige duinen en natuurparken op Texel zijn een belangrijk onderdeel van het natuurschoon van het eiland. Dankzij het goede onderhoud van de Texelse natuur kan iedereen hier nog vele jaren van genieten.

Wilt u uw Texelse vakantie compleet maken? Laat dan uw accommodatie verzorgen door texelvakantieverhuur.nl, wij beschikken over luxe landhuizen, appartementen, villa's en bungalows, waardoor u optimaal kunt genieten van uw Texelse vakantie in de natuur.

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres