nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Teso bootdienst Veerboot Texel

Op de veerboot van Den helder naar Texel , u proeft en ruikt u de zilte zeelucht terwijl u heerlijk geniet van het mooie uitzicht over de Waddenzee. Na uw boeking bij texelvakantieverhuur.nl begint uw vakantiegevoel direct goed op de veerboot Texel! Voor iedereen maar vooral voor de kinderen is de overtocht op de veerboot Texel een belevenis, turend naar robben, zeehonden en soms een bruinvis spottend en brood gooien naar de meeuwen die laag overvliegen. De veerboot Texel is voor iedereen toegankelijk en van alle gemakken voorzien, er is zelfs een lift aan boord.

Beschikbare vakantie-eiland accommodaties op Texel

Een onvergetelijke vakantie Texel begint bij de veerboot Texel.

Deze dubbeldeksboot vertrekt op ieder halve uur van Den Helder naar Texel, vanaf half zeven in de ochtend tot half tien ’s avonds.  Vanaf Texel vertrekt de boot op ieder heel uur, vanaf zes uur in de ochtend tot negen uur in de avond. U hoeft dus nooit lang te wachten op de veerboot naar Texel. Als het erg druk is varen er zelfs 2 veerboten, dus dan vertrekt er elk half uur een veerboot, zowel vanaf Texel als den Helder.

Teso E-ticket online kopen

Kaartjes voor de veerboot Texel kun u ter plaatse aan het loket kopen bij de afvaart. Reserveren is niet mogelijk en ook niet nodig, aangezien de boot heel frequent vaart. U kunt wel van te voren online een e-ticket kopen. Op de boot van Teso heeft u een mooi uitzicht vanaf het dek. Er is een buffet aan boord, een winkeltje en draadloos internet. De boot is goed toegankelijk voor invaliden.

De veerboot Texel is van alle gemakken voorzien. Vanaf de veerboot Texel vindt u op loopafstand een fietsenverhuur en Texelse taxi`s. Voor een busverbinding kunt u terrecht op www.texelhopper.nl ,deze dienst is gewijzigd sinds 2016. Zo reist u gemakkelijk naar u vakantiebestemming vanaf de veerboot Texel met de fiets, het OV of met uw eigen auto. Op de terugweg hoeft u geen kaartje meer te kopen voor de boot, want u koopt altijd direct een retourticket voor de veerboot naar Texel.

U kunt eenvoudig een mooi vakantieverblijf boeken via onze website, texelvakantieverhuur.nl

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres