nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Pinksteren op Texel

Wilt u Pinksteren op Texel vieren? Op texelvakantieverhuur.nl kunt u net buiten Den Burg en vlakbij De Koog met Hemelvaart een sfeervolle bungalow of appartement huren.

Onze accommodaties op Texel:

Villapark Villahof Texel is een prachtig vakantiepark op Texel, dat ook erg leuk met Pinksteren is. Dankzij de centrale ligging in badplaats De Koog is het vakantiepark een ideale verblijfplaats voor een korte of lange vakantie. Op het park worden prachtige villa`s verhuurd. Het is een heerlijke plek om in het voorjaar te logeren! De woningen zijn zeer luxe ingericht en beschikken over een ruime tuin, 2 terrassen, vloerverwarming, sauna, wifi etc. etc. Vanaf het park wandelt u zo het nationale park van Texel in. Of wat dacht u van een heerlijke strandwandeling met Pinksteren? Het strand bevindt zich op slechts 1 kilometer afstand, dus daar fietst of wandelt u zo naar toe.

U kunt tijdens de Pinksterdagen op Texel ook aan verschillende excursies meedoen of bezienswaardigheden en musea bezoeken. Ga bijvoorbeeld de natuur in met een gids en reserveer daarvoor een plekje tijdens een bezoek aan Ecomare, waar u opgevangen zeehonden kunt bekijken. Op het eiland zijn diverse musea gevestigd, zoals het Luchtvaart- en Oorlogsmuseum en het Walvisvaarders Huisje in Den Hoorn, waar eveneens een uitstapje naar toe kan worden gemaakt.

Kijk ook bij onze aanbiedingen. Bekijk nu welke accommodatie met Pinksteren op Texel bij u past! Boek nu een heerlijke Pinkstervakantie bij texelvakantieverhuur.nl

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres