nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Overwinteren op de Waddeneilanden.

Zin om te overwinteren, even weg te gaan, uitwaaien, fietsen of wandelen in de natuur? Even er tussenuit zonder ver en lang weg te hoeven reizen? Ontdek de Nederlandse Waddeneilanden. Het vakantiegevoel begint al op de veerboot naar het eiland. Alles achter je laten, letterlijk en figuurlijk. Zodra je een voet aan wal zet van een Waddeneiland, ervaar je het ultieme eilandgevoel. Totale Waddeneiland vakantie ontspanning in de winter boek je online via Texelvakantieverhuur.nl.

Onze accommodaties op Waddeneiland Texel:

Wadden, een en al natuurpracht.

Elk jaargetijde heeft zijn charme op de Waddeneilanden. De winter is er betoverend mooi. Ruige natuur, soms bedekt met een laagje sneeuw. Fietsen of een winterse natuurwandeling door duinen, bossen en het strand een bijzonder tintje. Voor een sauna of wellness kun je op de Wadden ook prima terecht. Want wat is er nu lekkerder in je vakantie dan opwarmen na een winterse dag buiten. Overwinter arrangement boeken bij Texelvakantieverhuur.nl? Nog dit jaar overwinteren op het Wad.

Overwinteren Texel

En ’s avonds dineren in één van de gezellige dorpen op Texel, zoals De Cocksdorp, De Koog of Den Burg. Of gezellig met elkaar in uw eigen vakantiewoning of familievilla, voorzien van modern ingerichte luxe keuken. Met een aanbieding Texel bij Boekings bureau Texelvakantieverhuur.nl verblijft en overwintert u voor een scherpe prijs op het schitterende eiland Texel.

Elk eiland zijn unieke natuur.

Op Waddeneiland Texel vind je in Nationaalpark Duinen van Texel, natuurgebied de Slufter, het enige gebied waar de zee van oudsher ongehinderd binnen stromen. U vind in dit zilte zee gebied , lamsoor, zee alsem, en zeekraal, om er maar eens enkele te noemen.

Boek Vlieland

Boek Vlieland en bezoek de overweldigende zandvlakte de Vliehors. In de winter extra spannend omdat ook hij bij hoog water overspoelt wordt door de zee over de zandplaten. Waddeneiland Vlieland is in 2015 en 2016 bekent geworden van de TV serie “Dokter Deen” zeer in trek dus bij toeristen.

Uitwaaien op Terschelling

Op Terschelling is natuurreservaat de Boschplaat een oogverblindend hoogtepunt. Als je de zeehondjes op Terschelling hebt gespot, kun je misschien fazanten en reeën bewonderen op Ameland. Dit eiland ontdek je al wandelend en fietsend. Heerlijk overwinteren, uitwaaien en genietend op het brede strand, dat je wel helemaal voor jezelf hebt. Naar t Oerd en kweldergebied de Hôn. Een Texelvakantieverhuur.nl bezoek is het meer dan waard ook in de overwinter vakantie.

Schiermonnikoog overwinteren

Schiermonnikoog is één groot natuurgebied,. Het bestaat voor het grootste deel uit duinen, kwelder, strand, bos en polders. Ook dit Waddengebied telt honderdduizenden vogels.

De Wadden een groot natuurparadijs. Boek de overwinter vakantie op de Waddeneilanden voor een vakantie in elk jaargetijde bij Vakantiebureau Texelvakantieverhuur.nl.

Karin Zoer Zoetelief 0222 367000 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres