nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Nog enkele plekjes vrij op Texel!

Wilt u binnenkort op vakantie naar een van de Nederlandse Waddeneilanden? Kom dan naar Texel. Texel is het grootste Waddeneiland en biedt voor ieder wat wils. Neem een kijkje op onze website via Texelvakantieverhuur.nl en boek een van onze vakantie-accommodaties. Wees er snel bij, want we hebben nog enkele plekjes vrij op Texel.

Vrije accommodaties beschikbaar

Er zijn verschillende vrije accommodaties beschikbaar, waarvan er zeker wel eentje aan uw wensen voldoet. Of u nu met vrienden, de familie of het gezin gaat, of gezellig met z’n tweeën, met een accommodatie van Texelvakantieverhuur.nl bent u verzekerd van een goed verblijf. Of u nu op zoek bent naar een mooi huisje vlakbij de natuur, een luxe vakantievilla of een appartement met zeezicht, bij ons kan het allemaal. Via Texelvakantieverhuur.nl bieden we de volgende accommodaties aan:

Vakantie plekjes vrij op Texel

Vertrekpunt eiland TexelOnze vakantie-accommodaties zijn het ideale vertrekpunt vanuit waar u het eiland Texel kunt ontdekken. U kunt er wandelen, fietsen, uitwaaien op het strand of met een Texels biertje op een vrij plekje op het terras zitten. Texel is in ieder seizoen mooi, er is altijd wat te doen. In het voorjaar bijvoorbeeld kunt u lammetjes knuffelen bij de schapenboerderij.

Vrij fietsen over Texel

U kunt vrij fietsen over Texel door de mooie natuur, bijvoorbeeld in Nationaal Park Texel of natuurpark De Slufter. U kunt een wandeling maken door de duinen, relaxen op het strand van Texel. Of, als het een zonnige dag is genieten op een terrasje in badplaats De Koog, winkelhart Den Burg of bij een van de vele strandpaviljoens aan zee.

Vrije plekjes Texel

En u heeft geluk, want via Texelvakantieverhuur.nl zijn nog enkele plekjes vrij! Twijfel dus niet en boek snel een vrije vakantie-accommodatie via onze website! Of like onze Facebook pagina op facebook.com/texelvakantieverhuur om de plekjes die nog vrij zijn te reserveren. Als u nog verdere vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u met het vinden van de vakantie-accommodatie op Texel die aan al uw wensen voldoet. Bel met ons Boekings kantoor 0222 367000

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres