nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Met familie naar Texel

Gaat u binnenkort met de hele familie naar Texel? Dan is een familie accommodatie van Texelvakantieverhuur.nl een goed idee! Wij bieden verschillende vakantie accommodaties aan verspreid over verschillende locaties op het hele eiland. Dus of u nu liever centraal bij De Koog of Den Burg in de buurt zit, bij natuurpark Texel of dichtbij duinen, strand en zee zodat u snel de natuur in kunt, bij ons vindt u wat u zoekt.

Familie-eiland

Texel is een echt familie-eiland. Het eiland is leuk voor jong en oud. Iedereen zal het op dit eiland naar zijn zin hebben. U kunt er naar hartenlust wandelen in de Texelse natuur, fietsen door de duinen of uitwaaien op het strand. Met kinderen is het ook leuk om in het voorjaar lammetjes te gaan aaien bij de Schapenboerderij, of om zeehonden en robben te bekijken bij Ecomare. Of breng een bezoek aan activiteitenboerderij Hoogenzand, waar je kunt koe-knuffelen, boerengolf kunt spelen of andere activiteiten zoals mee doen aan boerenzeskamp. Natuurlijk is uw vakantie met de familie op Texel niet compleet zonder een passende vakantie-accommodatie voor het hele gezin.

Texelvakantieverhuur.nl biedt de volgende vakantie-accommodaties aan, die ook zeer geschikt zijn voor een vakantie met de hele familie naar Texel:

Honden toegestaan

Texelvakantieverhuur.nl heeft vakantie-accommodaties voor families beschikbaar voor groepen van 6 tot 8 en zelfs 16 personen. De accommodaties zijn met sfeer, gemoedelijk, comfortabel en luxe met gevoel ingericht en hebben beschikking over ligbad, sauna, terras en een goed werkend gratis draadloos internet WiFi. Huisdieren zijn in een aantal van onze accommodaties ook toegestaan. Neem een kijkje op onze website Texelvakantieverhuur.nl voor ons gehele aanbod. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag de zorgeloze vakantie te boeken en een familie accommodatie te vinden die aan al uw wensen voldoet. Zo kunt u genieten van een heerlijke vakantie met de familie op Texel. Ook mogen honden mee met de familie naar Texel op vakantie.

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres