nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Kerstaanbieding Texel

Een kerstdiner middenin de natuur. Terwijl buiten de wind tegen de ramen beukt of misschien de sneeuw wel stil neerdwarrelt, vieren u en uw geliefden een heel ontspannen kerst in een comfortabele accommodatie, echt even weg van d sleur van alle dag. Inkopen doen bij de plaatselijke winkeliers en producenten van eerlijke Texelse ingrediënten. Openhaard aan, gezellig koken of heerlijk gourmetten en urenlang tafelen. De volgende dag uitgebreid ontbijten en lekker nuitwaaien tijdens een wandeling met de hond, want die mag natuurlijk mee. Genieten van de feestdagen en elkaar op het mooiste Waddeneiland van Nederland. Een kerst om nooit te vergeten… Boek een kerstaanbieding. In veel accommodaties van texelvakantieverhuur.nlmag uw hond mee!

Aanbieding met kerst Texel

Maak gebruik van onze kerstaanbieding Texel. Kom rond de kerst in december een weekje naar Texel en geniet van de puurheid van kerst op een heerlijk eiland…

Kerstvakantie accommodaties op Texel:

Kerst op Texel

De diversiteit in het aanbod is tot stand gekomen om aan de wensen van een zo breed mogelijke doelgroep tegemoet te komen die de kerst op Texel willen doorbrengen. Een hoge standaard van comfort, luxe faciliteiten en uiteraard de perfecte ligging kunt u vinden in onze vakantie verblijven in het aanbod. Breng de kerstvakantie Texel door in een ruime villa aan de rand van De Koog of reserveer online een riant landhuis, dat aan de bosrand is gelegen. Kiest u liever voor het gemak van een appartement of bungalow? Ook dat is mogelijk. Kijk op texelvakantieverhuur.nl maar eens en vergelijk de mogelijkheden met elkaar.

Kerstvakantie Texel

Tijdens de kerstvakantie Texel is het fantastisch om in de sneeuw over het strand te wandelen of door het bos te lopen, maar natuurlijk kunnen er ook vele andere uitstapjes worden gemaakt. Zo is het in de kerstvakantie voor de kinderen geweldig om te klimmen en klauteren in het klimparadijs dat bij Cocksdorp is gelegen of het Schipbreuk en Juttersmuseum te bezoeken gelegen aan de Calefornieweg of in Oudeschild Kaap Skil het maritieme museum te bezoeken. Andere mogelijkheden zijn het bezoeken van Ecomare om zeehonden in het echt te zien en een uitstapje naar bijvoorbeeld zwemparadijs Calluna in de Koog.

Kerstvakantie.

U kunt uw kerstaanbieding Texel voor kerstvakantie op Texel de invulling geven die u wenst en daarbij aan het einde van de dag altijd weer terugkeren naar uw heerlijke vakantiewoning, die u nu voor kerst direct kunt boeken bij texelvakantieverhuur.nl. Graag tot een weerzien in de kerstvakantie.

 

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres