nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Huisdieren welkom op Waddeneilanden

Op vakantie met huisdieren is het niet altijd even makkelijk een accommodatie te vinden. Bij texelvakantieverhuur.nl boek je vakantiehuis op de Waddeneilanden waar honden ook welkom zijn. Op onze website vind je het grootste aanbod van hond-vriendelijke vakantiehuisjes en bovendien alle extra informatie voor het boeken van een vakantiehuis op de Waddeneilanden waar huisdieren zijn toegestaan, natuurlijk zijn dan meerdere honden welkom, soms zelfs gratis toegestaan

Vakantie met hond

U wilt op vakantie naar een Waddeneiland met hond? Texel is een van de veelzijdige eilanden in het Waddengebied, waar u een geweldige vakantie met uw hond kunt beleven. Het grote voordeel van een vakantie naar ons Waddeneiland met hond, is dat u een ruime keuze wordt geboden uit accommodaties waar huisdieren welkom zijn. Als u tenminste van de gelegenheid gebruikmaakt om uw vakantie via texelvakantieverhuur.nl te boeken.

In ons aanbod kunt u namelijk heel eenvoudig alle beschikbare nette comfortabele appartementen, luxe vakantiewoningen, betaalbare bungalows en andere typen accommodaties selecteren, waar u de vakantie met huisdieren welkom bent en op het Waddeneiland Texel en samen plezierig kunt doorbrengen. Bekijk meteen een aantal voorbeelden van accommodaties, waar u de vakantie op het Waddeneiland met hond en ander huisdier kunt doorbrengen en van een comfortabel huisdier welkom verblijf kunt genieten.

Beschikbare vakantie-eiland accommodaties op Texel

Meerdere huisdieren

Met meerdere huisdieren op vakantie naar het Waddeneiland Texel? Boek dan nu u accommodatie waar meerdere honden welkom zijn bij texelvakantieverhuur.nl U kunt zelfs een aanvraag indienen per mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een aanvraag om met meerdere dan met twee huisdieren op vakantie naar Texel wenst te gaan.

Huisdier en fiets

U kunt op Texel uitgebreide wandelingen maken met uw huisdier door de bossen van Nationaalpark Duinen van Texel, over het strand en door de duinen. Of laat uw hond of ander huisdier meelopen langs de fiets en volg een van de leuke fietsroutes op het eiland. Texel is prachtig in natuurschoon.

Huisdier vrije accommodaties

Niet in alle accommodaties die via texelvakantieverhuur.nl worden aangeboden, is het toegestaan om huisdieren mee te nemen. Als u graag van een ruime keuze uit accommodaties gebruik wenst te maken, dan is het raadzaam om direct het vakantiehuis van uw voorkeur te boeken. U bent dan verzekerd van een verblijf dat aan uw wensen voldoet en kunt van een heerlijke vakantie op het Waddeneiland met uw huisdier genieten. Boek daarom meteen uw vakantie met huisdier naar Waddeneiland Texel of met uw hond via texelvakantieverhuur.nl

Terschelling op vakantie met je huisdier

Kom ook naar Terschelling op vakantie met uw huisdier. Banjeren langs grote ruime verlaten stranden, wandelen door het bos, natuur en spelen in de tuin..... Kijk hierboven bij zoek en boek en vind alle informatie oever vakantieverblijven waar uw huisdier is toegestaan.

De hond mag los in het en op het strand

Het gehele jaar door. Uw hond zal het fantastisch vinden op Terschelling. Terschelling heeft brede stranden, duin, zee, bos, polder en de Waddendijk. Prachtige vergezichten en een mooie natuur. Om in te fietsen, wandelen en paardrijden. Daarnaast vele winkeltjes, goede restaurants, gezellige cafés, strandpaviljoens & musea in diverse dorpjes, en diverse activiteiten voor binnen en buiten. Ontspanning, onthaasten, spanning, inspanning, wat je maar wilt. U vind het op Terschelling. Dan zijn er nog de eilanders. Openhartige mensen die u graag te woord staan en je een heel welkom gevoel geven op het mooie Terschelling! Zij zijn er trots op dat er zo veel toeristen naar hun mooie eiland komen en vertellen graag mooie verhalen.

Waddeneilanden

De Waddeneilanden zijn een mooi plek, met veelzijdig landschap en veel ruimte om te genieten van een ontspannen vakantie. Een vakantie op de Waddeneilanden biedt voor elk wat wils: voldoende ruimte, veel attracties en bezienswaardigheden, prachtige natuur en mooie stranden. We hebben voor u de Waddeneilanden opgedeeld in 5 eilanden, zodat u makkelijker kunt kiezen waar u naar toe wilt op vakantie.

Honden welkom op de Waddeneilanden:

Ameland:
Huisdieren mogen helaas op Ameland niet loslopen. Op het strand wordt het (indien rustig) wel gedoogd/toegestaan om de huisdier los te laten lopen. In de bossen van Staatsbosbeheer mogenhuisdieren wel los van 15 september tot 15 maart, daarna mogen uw honden wel mee maar houd de hond aangelijnd.

Schiermonnikoog
Honden mogen hier het hele jaar los lopen op het strand. Ook op veel andere delen van het eiland geldt geen aanlijngebod. Een aanlijngebod geldt alleen binnen de bebouwde kom (aangegeven door de plaatsnaamborden van Schiermonnikoog); in het Nationaal Park met uitzondering van het Noordzeestrand; op Het Rif.

Terschelling:
Terschelling is een waar wandelparadijs voor u en uw honden. In het bos en op het strand mogen uw honden los. Op de rest van het eiland, ook in het duingebied, geld echter een aanlijngebod. Staatsbosbeheer heeft zeven paaltjeswandelingen uitgezet. Terschelling kent ook een lange afstandswandeling van maar liefst ruim 43 kilometer.

Texel:
Op het eiland gelden de volgende regels: Huisdieren moeten op het strand aan de lijn op de bewaakte strandgedeelten ten noorden van strandpaal 8 (De Hors). Echter alleen in de zomerperiode. Op De Hors moeten honden tevens aangelijnd zijn van 1 maart tot 1 september. In het recreatiebos De Dennen, mogen de honden wel los lopen tussen het Jan Ayeslag, de Nattevlakweg, Randweg en Californiëweg, met uitzondering van het begrazingsgebied bij de Ploegelanden. In het Krimbos, het recreatiebos bij De Cocksdorp, mag de hond het gehele jaar los. Op de speelweiden in het bos moeten honden aan de lijn. Ook in de schapengebieden dient u huisdieren aangelijnd te hebben en te houden.

Vlieland:
Huisdieren mogen het hele jaar los lopen op het strand van Vlieland. Neem poepzakjes mee zodat de andere badgasten geen overlast heeft van uw hond. In het oostelijk deel van Vlieland, ook in het bos rond het dorp Vlieland mogen honden los lopen. In het westelijk deel van het bos rond het dorp moeten honden aan de lijn. In het dorp zelf geldt een aanlijngebod voor uw hond.

Vakantie texel met hond

Een vakantie met de huisdieren op Texel boeken? Hier vind u de leukste en huisdiervriendelijke vakantiehuisjes met hond op Texel. Of u nu een luxe vakantie met hond op Texel wilt boeken of op zoek bent naar een goedkoop vakantiehuisje op Texel, de leukste en meest betaalbare vakantiehuisjes met hond op Texel vindt u hier.

U kunt een vakantie op Texel met huisdier voor 2, 4 of 6 personen boeken maar ook een groot vakantiehuis op Texel huren voor bijvoorbeeld 8, 10 of 12 personen en 1, 2 of 3 honden. Een vakantie op Texel met huisdier is één groot feest, zowel voor u als voor de hond. U kunt via deze website een particulier vakantiehuisje met hond huren of een vakantie met hond op Texel huren op een vakantiepark. U boekt uw vakantie ( vakantiehuisje ) met huisdier op Texel online.

Vakantiehuisjes voor een vakantie op Texel met huisdier

Het Waddeneiland Texel is niet alleen ideaal voor een vakantie met hond. Texel is ook ideaal voor een vakantie met kinderen. De brede stranden, de prachtige duinen, de Waddenzee met zijn zeehonden, de vele wandel- en fietsroutes, de vakantieparken met speeltuin voor de kinderen, Texel heeft het allemaal.

Een vakantie op Texel met de hond is heerlijk, een vakantie met kinderen op Texel ook. Indien u op vakantie naar Texel met de hond wilt en kinderen hebt, is het mogelijk een vakantiehuisje op Texel te huren welke geschikt is voor een vakantie met kinderen en honden!

Vakantie Texel met meerdere huisdieren

Indien u een vakantie op Texel wilt boeken met één hond dan is er een grote keuze aan huisdiervriendelijke vakantiehuisjes op Texel. Dat geldt ook als u een vakantie op Texel met 2 honden wilt boeken, dat is nog te doen. Moeilijker wordt het als u een vakantie naar Texel met 3, 4 of 5 honden wilt boeken. Vakantiehuisjes en bungalows op Texel waar 3, 4 of 5 honden zijn toegestaan, zijn schaars. U kunt een vakantie naar Texel met 3, 4 of 5 honden het beste via een particulier boeken. Op onze website honden vakanties vindt u wellicht een particulier vakantiehuisje op Texel waar u met 3, 4 of 5 honden een vakantie op Texel of één van de andere Waddeneilanden kunt boeken, bijvoorbeeld op Ameland of Terschelling.

Vakantiehuisjes met huisdier op vakantiepark in Texel

Indien u met een gezin of kinderen een vakantie Texel met hond wilt boeken, is een hondvriendelijk en kindvriendelijk vakantiehuisje op één van de mooie vakantieparken van Texel misschien ook voor uw gezin een goed idee. Op Texel bevinden zich een aantal zeer mooie en kindvriendelijke vakantieparken waar honden ook welkom zijn .

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres