nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Herfstaanbieding

Het hoogseizoen met al zijn evenementen is dan wel voorbij, maar op Texel is er ook in de herfst heel veel te zien en te beleven! Voor liefhebbers van culinaire hoogstandjes is Texel Culinair een heerlijke gelegenheid om te genieten van het al het lekkers op het gebied van eten en drinken dat ons eiland heeft te bieden. Beleef het via een herfstaanbieding Texel van texelvakantieverhuur.nl

De activiteiten rond Texel 600 jaar Stad, de viering van 600 jaar stadsrechten, duren tot en met eind 2015. In de herfst zijn er heel veel evenementen in De Koog, tijdens de feestmaand van 19 september tot en met 17 oktober! Oktober is de maand van Texel Blues, ook zo’n mooi en al jaren een geliefd muziekspektakel met fantastische bands(9, 10 en 11 oktober). Bij Paal 20 op het strand van De Koog vindt wederom het grootse vliegerevenement Wind Festival plaats tijdens het eerste weekend van oktober. Herfstaanbieding Texel boeken? Op texelvakantieverhuur.nl zoeken.

Vakantie accommodaties op Texel:

Beach Obstacle Run Texel

Texel heeft sinds dit jaar in de herfst een nieuw evenement: Beach Obstacle Run Texel (BORT), op 17 en 18 oktober. De Beach Obstacle Run Texel is een twaalf kilometer lange hardlooptocht over het strand, door de duinen en door het bos, tussen de strandslagen paal 17 en paal 21, op zondag 18 oktober. In de buurt van de appartementen en vakantiehuizen van texelvakantieverhuur.nl. Deelnemers komen dertig hindernissen tegen ook langs de . Die variëren van gestapelde containers tot een glijbaan vanuit de duinen naar het strand en opgeworpen heuvels met zand met waterpartijen ertussen. Een dag eerder zijn er kleinere afstanden.

Texel in de herfst

Ook zo’n zin in een heerlijke vakantie op Texel in de herfst? texelvakantieverhuur.nl verhuurt de mooiste accommodaties van Texel. Van luxe appartementen met uitzicht op zee tot ruime familiehuizen midden in de Texelse natuur. Wilt u zeker zijn van een accommodatie van texelvakantieverhuur.nl Boek dan nu een herfstaanbieding Texel!

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres