nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Appartement Waddeneiland

Bent u op zoek naar een appartement op de Waddeneilanden? Bij texelvakantieverhuur.nl bent u aan het juiste adres. Wij bieden verschillende vakantie-accommodaties aan op Texel. Texel is het grootste Nederlandse Waddeneiland. Het is een heel divers eiland en daarom is er voor iedereen wat te doen. Of u nu meer houdt van wandelen of fietsen in de natuur, van uitrusten in het zonnetje op het strand, of van het bezoeken van verschillende dorpen op het eiland om u te verdiepen in de geschiedenis van Texel.

Appartementen en vakantie-accommodaties boeken via texelvakantieverhuur.nl:

Waddeneiland accommodaties

De appartementen zijn verspreid over het gehele Waddeneiland. U kunt kiezen voor een vakantie-accommodatie in de buurt van het strand of voor een appartement aan zee. Maar ook als u liever in de buurt verblijft van bos en natuur kunt u bij ons terecht. Op de website texelvakantieverhuur.nl vindt u meer gedetailleerde informatie over de verschillende appartementen en andere vakantie-accommodaties op Waddeneiland Texel.

Appartementen Texel

De appartementen Texel die texelvakantieverhuur.nl aanbieden zijn beschikbaar in verschillende groottes, variërend van twee tot vier soms zelfs 6 personen. Bijvoorbeeld 2 tot 4-persoons appartement ‘Strand’, dat uitzicht heeft op de bruisende dorpsstraat van badplaats De Koog. Of het romantische 2-persoons appartement “het Witte Huisje aan Zee in de Koog aan rand van bos en duinen van Waddeneiland Texel. De appartementen zijn voorzien van een sfeervolle woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Ook zijn onze appartementen voorzien van gratis draadloos wifi.

Informatie vinden over Texel

Graag helpen we u met het vinden van een appartement dat aansluit bij uw wensen. Op texelvakantieverhuur.nl kunt u meer informatie vinden over Texel en de verschillende vakantie-accommodaties en beschikbaarheid en prijzen van onze appartementen bekijken. Ook worden er last-minutes aangeboden naar dit Waddeneiland. Twijfel dus niet langer, bezoek onze informatie website en vindt en boek een vakantie in een van de appartementen op Waddeneiland Texel!

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres